ПРОЕКТИ    
ПРОЕКТИРАНИ И ИЗВЕДЕНИ ФАРМАЦЕВСКИ ОБЈЕКТИ
Елбијор
Скопје, С. Македонија    
Елбијор
Виница, С. Македонија    
Хипотерм
Кочани, С. Македонија    
Македонија Лек
Скопје, С. Македонија    
Варус (Бионика)
Скопје, С. Македонија    
Венена
Приштина, Косово    
ИНДИВИДУАЛНИ СТАНБЕНИ КУЌИ
КУЛТУРЕН ЦЕНТАР
Public Room - Проектирање,  надзор при градба